Spuitasbest - Asbest Totaal Herstel
823
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-823,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Spuitasbest

Spuitasbest

Spuitasbest is een gevaarlijke toepassing van asbest om diverse redenen:

  • Het asbestgehalte in spuitasbest is zeer hoog (49-91%)
  • Asbestvezels in spuitasbest zitten niet vast en kunnen daardoor makkerlijk loskomen.
  • Bruin en blauw asbest gebruikte men vaak bij spuitasbest

81-91% van alle spuitasbest bestaat uit amosiet. Spuitasbest werd in de jaren ‘40 en ‘70 veel gebruikt als brandwerende laag in ziekenhuizen, gebouwen en installaties, bijvoorbeeld rondom staalconstructies. Ook gebruikte men het materiaal in asbestplafonds van openbare gebouwen als bioscopen, zwembaden en in fabriekshallen. in 1978 werd het gebruik van spuitasbest verboden door de overheid.

Wij kunnen u helpen!

Doormiddel van een quickscan of een volledige asbestinventarisatie wordt gekeken of er asbestverdachte materialen in het gebouw aanwezig zijn.

Vanaf 2024 asbest verboden

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Dit betekent dat eigenaren van gebouwen met asbesthoudende dakbedekking deze voor die tijd moeten verwijderen.

Asbest Totaal Herstel

Wees er op tijd bij en laat u op een juiste manier adviseren. Naast advies en inventarisatie kunt u Asbest Totaal Herstel ook inschakelen voor asbest verwijderen en herstelwerkzaamheden. Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: totale ontzorging!

 

U vind ons in het hart van Nederland, bijv. in Utrecht, Woerden, Bilthoven, Nieuwegein Zeist, Hilversum, Alphen aan den Rijn, Leiden etc.

Asbest Totaal Herstel

Meer weten over:

Inventarisatie

Bij sloop of renovatie is het vanuit wet- en regelgeving verplicht voorafgaand een asbestinventarisatie…

Verwijdering

Als de asbestinventarisatie en sloopmelding akkoord zijn kan er begonnen met de asbest verwijderingen…

Direct bellen

Meer informatie of een offerte aanvragen.

Stuur ons een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1000

+ Projecten

12

Jaar ervaring

1997

Actief sinds

365

Dagen 24/7