Asbestinventarisatie - Asbest Totaal Herstel
603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-603,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Klaver Asbestinventarisaties en Advies

Bij sloop of renovatie is het vanuit wet- en regelgeving verplicht voorafgaand een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Een volledig asbestonderzoek mag alleen worden uitgevoerd door een asbestinventarisatiebedrijf dat in het bezit is van een SC-540 certificaat. Bij een volledige asbestinventarisatie wordt de bouwgeschiedenis bestudeerd en wordt ter plekke gekeken of er asbestverdachte materialen in een gebouw of object aanwezig zijn.

Risicoanalyse & onderzoekniveaus

Voor renovatieprojecten bieden wij verschillende typen onderzoeken aan. Dit kan variëren van een quickscan tot een volledige asbestinventarisatie met risicobeoordeling.

Telefoon: 030 744 02 66 | E-mail: info@klaverasbest.nl

Stappenplan Asbestinventarisatie

 • uitvoeren van deskresearch. Documenten van de eigenaar worden bestudeerd op aanwijzingen;
 • of er asbesthoudende / asbestverdachte materialen zijn toegepast;
 • interview met de eigenaar / beheerder om de historie van het bouwwerk, constructie, object of installatie op het gebied van asbest te achterhalen;
 • inspectie op de projectlocatie; monstername van asbestverdachte materialen;
 • analyse van de genomen monsters door een RvA geaccrediteerd laboratorium;
 • rapportage met bevindingen, resultaten analyses, locaties waar het asbest zich bevindt, foto’s en adviezen voor asbestverwijdering.

Bel direct voor vragen

Vraag hier uw offerte aan

Vraagt u particulier of zakelijk een offerte aan?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  1000

  + Projecten

  12

  Jaar ervaring

  1997

  Actief sinds

  365

  Dagen 24/7