Asbest in daken - Asbest Totaal Herstel
660
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-660,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Asbest in daken

Asbest in daken

Particulieren, bedrijven en (overheids-)instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken meer hebben. Deze maatregeling moet gezondheidsproblemen door asbest voorkomen. Daken waar asbest in zit kunnen door de jaren heen zijn aangetast door weersinvloeden. Daardoor kunnen asbestvezels vrijkomen. En die vormen een gevaar voor de gezondheid. In 2024 is het 30 jaar geleden dat bedrijven asbest mochten toepassen.

Het verbod geldt voor asbestdaken die in contact staan met de buitenatmosfeer. Bijvoorbeeld dakleien en golfplaten.

Wij kunnen u helpen!

Doormiddel van een quickscan of een volledige asbestinventarisatie wordt gekeken of er asbestverdachte materialen in het gebouw aanwezig zijn.

Vanaf 2024 asbest verboden

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Dit betekent dat eigenaren van gebouwen met asbesthoudende dakbedekking deze voor die tijd moeten verwijderen.

Asbest Totaal Herstel

Wees er op tijd bij en laat u op een juiste manier adviseren. Naast advies en inventarisatie kunt u Asbest Totaal Herstel ook inschakelen voor het verwijderen en herstellen van asbest. Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: totale ontzorging!

 

U vind ons in het hart van Nederland, bijv. in Utrecht, Woerden, Bilthoven, Nieuwegein Zeist, Hilversum, Alphen aan den Rijn, Leiden etc.

Asbest Totaal Herstel

Meer weten over:

Inventarisatie

Bij sloop of renovatie is het vanuit wet- en regelgeving verplicht voorafgaand een asbestinventarisatie…

Verwijdering

Als de asbestinventarisatie en sloopmelding akkoord zijn kan er begonnen met de asbest verwijderingen…

Direct bellen

Meer informatie of een offerte aanvragen.

Stuur ons een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1000

+ Projecten

12

Jaar ervaring

1997

Actief sinds

365

Dagen 24/7