Gecertificeerde partners - Asbest Totaal Herstel
720
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-720,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Gecertificeerde partners

 Uiteraard is ons team gecertificeerd voor de specifieke werkzaamheden. Verwijderen van Asbest doen we op een veilige manier, waarbij we de wettelijke voorschriften nauwlettend volgen. Graag stellen wij ons voor!

Klaver asbestinventarisatie en advies

Anton van Dijk Milieutechniek

Aannemingsbedrijf Bruijnes

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 Op een aantal manieren is ons team gericht op duurzaam bouwen. Met het oog op de toekomst richten wij ons op een goede leefomgeving. Dit doen we onder andere door afvalstromen te scheiden en aandacht te hebben voor de CO2 uitstoot van onze bedrijfsbussen.

 

Ook zijn we aangesloten bij initiatief Meer met Minder. Dit betekent dat we u kunnen adviseren, gebouwen te optimaliseren op energiegebied.

Duurzame relatie

Graag bouwen we een langdurige relatie op, waarbij we in een open dialoog samen nieuwe manieren bedenken om duurzaamheid verder toe te passen.

Opleiden & Ondersteunen

Van groot belang voor de toekomst is dat er voldoende vakbekwaam personeel beschikbaar blijft binnen de bouwwereld. Wij zijn als erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB.

1000

+ Projecten

12

Jaar ervaring

1997

Actief sinds

365

Dagen 24/7