Wie zijn wij - Asbest Totaal Herstel
578
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-578,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Asbest Totaal Herstel

Alle werkzaamheden uitgevoerd door drie specialisten, elk met zijn eigen expertise, en toch één aanspreekpunt? Dat is Asbest Totaal Herstel! Wij zijn een samenwerkingsverband onder het motto: Tijdbesparend, veilig en kostenefficiënt.

Veilig, alles onder één dak

Asbestinventarisatie, advies, verwijdering en herstel. Alle te verrichten werkzaamheden, van asbestinventarisatie tot oplevering, stemmen wij zorgvuldig op elkaar af. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd. U kunt zich voorstellen dat een project een stuk efficiënter wordt uitgevoerd, waardoor er een flinke tijdwinst wordt geboekt.

Optie

Werkt u altijd samen met een vaste partner die één van de werkzaamheden uitvoert? Geen punt! Bij Asbest Totaal Herstel kunt u kiezen van welke diensten u gebruik wilt maken.

Opdrachtgevers

Asbest Totaal Herstel – Partner in asbestzaken. Wij werken voor professionele beheerders van woningen en gebouwen, zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, VvE’s, overheden, eigenaren van onroerend goed en particulieren.

Onze specialisten

Klaver asbestinventarisatie en advies

Anton van Dijk Milieutechniek

Aannemingsbedrijf Bruijnes

1000

+ Projecten

12

Jaar ervaring

1997

Actief sinds

365

Dagen 24/7