Offerte asbest verwijderen aanvragen - Asbest Totaal Herstel
1234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1234,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Asbest laten verwijderen

Het verwijderen van asbest is specialistisch werk dat wordt uitgevoerd door onze deskundige asbestverwijderaars. Middels de best beschikbare technieken saneren wij het asbest op een vakkundige en veilige wijze. Door het saneren van asbest stijgt de waarde van het pand of object, verbeteren we het milieu en onze leefomgeving en – zeer belangrijk – sluit u gezondheidsrisico’s uit. Het verwijderen van asbest brengt kosten met zich mee. Maar waar kunt u precies op rekenen?

Wat kost het verwijderen van asbest?

De kosten voor het laten verwijderen van asbest is sterk afhankelijk van diverse factoren. Het is dan ook lastig om een indicatie te geven zonder specifieke gegevens over een betreffend project. Zo zijn de volgende indicatoren van invloed op de kosten:

 

 • hoeveelheid asbest;
 • oppervlakte van het asbesthoudende materiaal in m2;
 • aantal ruimten waar het asbest zich bevindt;
 • verwerkinstmethode;
 • bevestigingsmethode;
 • asbestsoort;
 • bereikbaarheid van het asbest;
 • betreft het een spoedopdracht.
Asbest verwijderen door Asbest Totaal Herstel

De totale kosten voor het verwijderen van asbest kunnen uit diverse elementen worden opgebouwd, zoals de kosten voor het inventarisatierapport, de kosten voor het verwijderen van het asbest en de kosten voor het afvoeren van het asbesthoudende materiaal. De exacte kosten zijn uiteindelijk afhankelijk van wat er uit het inventarisatierapport komt.

Direct een overzicht van de kosten ontvangen?

Vraagt u particulier of zakelijk een offerte aan?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Asbest Totaal Herstel

  Bezoekadres

  Tolnasingel 1
  2411 PV Bodegraven

  085 – 48 95 840

  info@asbesttotaalherstel.nl

  Meer informatie over asbest

  Asbest is een verzamelnaam voor een groep mineralen die in de natuur voorkomt. De mineralen bestaan uit microscopisch kleine, naaldachtige vezels. Vanwege de kenmerkende eigenschappen werd asbest veelal gebruikt in de bouw. Later werd bekend dat asbesthoudende materialen grote risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen.

  24/7 bereikbaar

  Bij calamiteiten, die zich voor kunnen doen bij storm, brand of sloop- en verbouwwerkzaamheden, staat Asbest Totaal Herstel 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te ontzorgen bij asbestcalamiteiten.

  1000

  + Projecten

  12

  Jaar ervaring

  1997

  Actief sinds

  365

  Dagen 24/7