Asbest Groningen - Asbest Totaal Herstel
896
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-896,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Asbest Groningen

Asbest inventariseren en/of verwijderen in Groningen?

Is er asbest verwerkt in uw woning of bedrijfspand? Dan wilt u dat uiteraard op een veilige en verantwoorde wijze laten inventariseren, verwijderen en afvoeren.

Wij regelen het voor u!

Wij zijn een specialist in het zorgvuldig verwijderen en afvoeren van asbest in Groningen. Asbestverwijdering vraagt om een grondige, veilige aanpak door een gecertificeerd bedrijf. Asbest Totaal Herstel heeft voor alle denkbare situaties een passende oplossing.

Asbest Totaal Herstel

Naast het veilig verwijderen en afvoeren van asbest kunt u ons ook inschakelen voor het herstellen van van uw woning of bedrijfspand na het verwijderen van de aanwezige asbest. Wij werken in Groningen voor particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren woningbouwverenigingen. Is uw vastgoed gebouwd voor het jaar 1994? Dan is er een mogelijkheid dat er in diverse toepassingen asbest in verwerkt. Het vaststellen van asbest is als particulier gecompliceerd. Veel voorkomende plaatsen van asbest zijn vinyltegels het dakbeschot, plafondplaten, cv-installaties en golfplaten. Ook in kruipruimtes bevindt zich vaak asbest. Andere toepassingen zijn asbest standleidingen, asbest ventilatiepijpen en asbestkit.

Asbest inventarisatie en advisering

Weet u niet zeker of er asbest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand? Of is het onderzoek niet uitgevoerd door een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een quickscan of een volledige asbestinventarisatie voor uw uitvoeren. Asbest Totaal Herstel ontzorgt u van begint tot eind.
Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: totale ontzorging!

 

U vind ons in het hart van Groningen, bijv. Appingedam, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Stadskanaal, Veendam, Winschoten.

Asbest Groningen

Asbest Totaal Herstel voert asbestwerkzaamheden uit in Groningen op onderstaande plaatsen:

  • Asbest in Appingedam
  • Asbest in Delfzijl
  • Asbest in Groningen
  • Asbest in Haren
  • Asbest in Hoogezand
  • Asbest in Hoogkerk
  • Asbest in Leek
  • Asbest in Stadskanaal
  • Asbest in Veendam
  • Asbest in Winschoten

Meer weten over:

Inventarisatie

Bij sloop of renovatie is het vanuit wet- en regelgeving verplicht voorafgaand een asbestinventarisatie…

Verwijdering

Als de asbestinventarisatie en sloopmelding akkoord zijn kan er begonnen met de asbest verwijderingen…

Direct bellen

Meer informatie of een offerte aanvragen.

Stuur ons een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1000

+ Projecten

12

Jaar ervaring

1997

Actief sinds

365

Dagen 24/7