Asbest Tilburg - Asbest Totaal Herstel
1179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1179,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Asbest Tilburg

Asbest inventariseren en/of verwijderen in Tilburg?

Zit er in uw woning of bedrijfspand in Tilburg asbest verwerkt? Dan wilt u dit logischerwijs zo snel mogelijk op een vakkundige en bovenal veilige manier laten inventariseren, verwijderen en afvoeren. Hiervoor kunt u het team van Asbest Totaal Herstel inschakelen. 

Wij regelen het voor u!

Asbest Totaal Herstel is gespecialiseerd in het deskundig saneren en afvoeren van asbest in Noord Brabant, waaronder in Tilburg. Het verwijderen van asbest vraagt oma een professionele, gedegen aanpak door een daarvoor gecertificeerd bedrijf. Wij hebben dan ook voor alle denkbare situaties een passende oplossing op maat.

Asbest Totaal Herstel

Wij zorgen niet alleen voor de verwijdering en het afvoeren van het asbest, maar u kunt ons ook inschakelen voor het herstellen van uw woning of kantoorgebouw na sanering van het aanwezige asbest. In Tilburg worden wij voornamelijk ingeschakeld door particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren en woningbouwverenigingen. Is uw vastgoed van voor 1994? Dan is de kans zeer groot dat er asbest in zit verwerkt. Voor een particulier is het vaststellen van asbest gecompliceerd. Veel voorkomende plaatsen van asbest zijn vinyltegels het dakbeschot, plafondplaten, cv-installaties en golfplaten. Ook in kruipruimtes bevindt zich vaak asbest. Andere toepassingen zijn asbest standleidingen, asbest ventilatiepijpen en asbestkit.

Asbest inventarisatie en advisering

Bent u er niet zeker van of u te maken heeft met asbest? Of is het onderzoek niet uitgevoerd door een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een quickscan of een volledige asbestinventarisatie voor uw uitvoeren. Asbest Totaal Herstel ontzorgt u van begint tot eind.
Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: totale ontzorging!

Asbest Friesland

Asbest Totaal Herstel voert asbestwerkzaamheden uit in Noord Brabant op onderstaande plaatsen:

  • Asbest in Bergen op Zoom
  • Asbest in Breda
  • Asbest in Den Bosch
  • Asbest in Eindhoven
  • Asbest in Helmond
  • Asbest in Oss
  • Asbest in Roosendaal
  • Asbest in Tilburg

Meer weten over:

Inventarisatie

Bij sloop of renovatie is het vanuit wet- en regelgeving verplicht voorafgaand een asbestinventarisatie…

Verwijdering

Als de asbestinventarisatie en sloopmelding akkoord zijn kan er begonnen met de asbest verwijderingen…

Direct bellen

Meer informatie of een offerte aanvragen.

Stuur ons een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1000

+ Projecten

12

Jaar ervaring

1997

Actief sinds

365

Dagen 24/7